Om

Hej med dig. Velkommen til min side.

Mit navn er Claus. Jeg er en fyr i 30’erne der har lidt på hjerte. Først og fremmest er jeg familiefar. Mine fire guldklumper er mine et og alt. Så meget, som muligt, af min tid bruger jeg på dem. Det bedste jeg ved er oplevelser med familien. Specielt ture i naturen med masser af frisk luft, bål og motion, men også gerne kulturelle oplevelser og rejser. 

Claus Pedersen løber

Jeg har en passion for løb. Det giver mig en følelse af frihed samtidig med at hjernen får rum til at reflektere over de tanker der fylder og hverdagens trommerum. Disse refleksioner, håber jeg at dele her. Det vil først og fremmest være egne og andres citater, men senere håber jeg at kunne dele mere dybsindige tanker, hvis tiden og lysten korrelere.

Når jeg løber tør for fritid eller ferie, arbejder jeg som IT-Løsningsarkitekt for Herning Kommune. Her sørger jeg for at driften forløber optimalt for alle kommunikationsløsninger inden for telefoni og video. Derudover arbejder jeg med kravspecifikation, udbud og projektledelse og strategier indenfor og omkring ovennævnte.